Dag 10

I dag har det vært travelt og mye som har foregått. Blant annet har vi ommøblert stua her i huset og mye av kvelden har gått med til å lage en meditasjons og Yoga plass som var sårt trengt.  Jeg har ikke fått gjort Yogaen pga. dette desverre, men jeg synes det var for en god grunn for det handler om de samme på et vis. Yoga handler ikke bare om å strekke kroppen, men om å fokusere på pusten og finne roen. På den nye fine plassen som vi har skapt blir det godt å gjøre nettopp dette. Gleder meg til å bruke den i morra. Jeg har tatt et par bilder som hinter litt til hvordan det ser ut. Fullstendige bilder kommer i morra når jeg har fått lånt meg et bedre kamera.

Er inni i en veldig spirituell/kreativ/opprenskning fase akkurat nå. Rydder, ommøblerer, kaster og ordner opp, både her hjemme, i kroppen min og i livet generelt sett.  Som jeg nevnte i går så føler jeg at jeg har mye å tenke på for tiden angående livet mitt og veien jeg har valgt. Spørsmål som hva vil jeg egentlig, hva trives jeg med, hva inspirerer meg og hvor vil jeg egentlig være her i verden og i livet mitt er store spørsmål for tiden. Tar mye notater og tenker som det knaker. Vet ikke om dette kommer av denne prosessen som jeg har satt i gang, men det kan veldig godt være med tanke på at jeg har mindre distraksjoner for tiden (ingen dataspill eller shopping feks.). Ting som jeg gjerne før brukte som rømningsvei når jeg ikke ville tenke for mye eller møte verden head on. Desverre tok også disse tingene over for andre ting. Dataspill og søken på det neste plagget eller skoene jeg ville kjøpe tok opp mye tid som kunne blitt brukt til tegning, maling, lesing av bøker eller som jeg gjør nå, yoga og meditasjon. Selv om jeg savner spillingen og shoppingen så er jeg veldig glad jeg gjør dette nå for det gjør meg bevist på at jeg har et problem. Det hadde ikke tatt over livet mitt helt enda, men det kunne fort gjort det, men selv om det ikke hadde gått så langt så holdt det meg tilbake for å prestere mer, prøve nye ting, konfrontere problemene mine og ikke minst finne lykken i ekte ting her i livet.  11 dager igjen av prosessen og jeg ser mye mer fram til de nå enn jeg gjorde for bare noen dager siden. 🙂

Sjekkliste

Ting jeg MÅ gjøre:

– Være veganer. Jupp. I dag prøvde vi (meg og Kristin) å lage kakao av soyamelk og vegansk mint sjokolade. Det var sånn noenlunde suksessfult. Godt, men i veldig små doser.

– Minst en halvtime Yoga hver dag. Nei desverre, men nå blir det iallefall lettere å gjøre fremover. Har vært litt lite plass her hjemme  før nå.

– Minst 20 min. meditasjon hver dag. Ja og det før skolen til og med. OK så begynte jeg litt senere på skolen enn vanlig i dag så jeg tror ikke det blir noen vane. Ikke akkurat en morgenfugl og det å stå opp enda tidligere for å meditere tror jeg ikke skjer med det første.

Ligge på Shaktimatten i 20 min. Nå har jeg endret den. Måtte bare gi opp å gjøre det om morningen. Men gjorde det også før skolen i dag så det var nesten morning. ;P

– Blogge om prosessen. Ny antall ord rekord i dag tror jeg.

– Ta vitaminene mine. #¤%& Herregud der ser du. Viste det var noe jeg hadde glemt. Km sånn ut av det når jeg var syk at jeg tenkte ikke på det i morres en gang. *sukk* I morra. Lover.

 

Ting jeg IKKE kan gjøre:

– Spille dataspill. Ville ikke hatt tid uansett.

– Shopping. Som det står ovenfor.

– Spise ute på cafe eller restaurant. Ikke i dag heller.

 

Reaksjoner så lang (fysiske, psykiske osv): Kroppslig har jeg det fint i dag, men alt føles bra etter en runde med omgangssjuka. Som nevnt helt i begynnelsen så er det mye som sviver i hodet for tiden, men trass i så mye å tenke på så føler jeg meg veldig bra for tiden. Mer fokusert og positiv enn vanlig. Håper det varer.

Ha en veldig god natt.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Art, Art school

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s